fbpx

General Magheru nr. 20 ap. 8, Oradea, Bihor, Romania

cursuridecalificare@ilovecosmo.ro

0731 234 028

School

 • Zilele lucratoare

  09 - 18

 • Sambata

  Inchis

 • Duminica

  Inchis

Salon

 • Zilele lucratoare

  09 - 21

 • Sambata

  09 - 21

 • Duminica

  09 - 13

History

misiune

În viaţă facem alegeri!

Inspirate sau mai putin inspirate, toate acestea ne determina mai mult sau mai putin cursul vietii.
Cu totii am întâlnit oameni care îşi reproşau că nu şi-au urmat CHEMAREA interioară atunci când au hotărât în privinţa carierei lor şi drept urmare isi percep propria viaţă ca pe una ratată.
Dacă iţi place frumosul, dacă ai o înclinaţie spre lucrul cu propriile mâini, dacă suferi de aşa zisul “perfecţionism”, dacă simti ca aceste profesii din domeniul beauty constituie CHEMAREA TA, locul tău e la noi!
Promitem să te susţinem să devii un profesionist de exceptie în domeniul dorit de tine, fie ca e make-up, cosmetică, manichiură-pedichiură, hairstyling, dermopigmentare, microblading, extensii gene, etc sau orice alt domeniu beauty!
Beauty Enjoy !
Echipa Cosmo

Bine ai venit in comunitatea COSMO!

Aboneaza-te la newsletter si te vom tine la curent cu ofertele si noutatiile noastre

Story
Oradea • din 2011

Cum sa alegi o Scoala

Deşi v-aţi aştepta să spunem că diplomele şi acreditările sunt primul criteriu de alegere a unei şcoli, consideram ca, deşi acest aspect este foarte important, criteriul cu adevărat important este legat de oameni, de PROFESIONALISMUL TRAINERILOR.
Credem că nu poţi deveni profesionist de succes doar învăţând de la oameni care ei înşişi AU SUCCES. Trainerii care nu mai lucreaza în domeniul pe care îl predau, nu participă constant la seminarii prin care ei înşişi să se perfecţioneze sau nu au succes NU POT furniza altora o bază solidă pentru începerea carierei şi nici NU POT oferi startul unei cariere de succes.

Cursurile TEORETICE sunt obligatorii. Cursanţii trebuie să beneficieze atât de cursuri practice, cât şi cursuri teoretice. Oferirea unui curs teoretic în formă printată, fără susţinerea lui de către un cadru didactic face ca viitorul profesionist să nu aibă cunoştinţele teoretice pe care să-şi clădească cariera, pregatirea care să-i inspire încredere in sine si siguranta in fata viitoarei clientele.
Cursurile PRACTICE trebuie susţinute în spaţii cât mai asemănatoare celor în care cursantii işi vor desfăşura activitatea după terminarea cursurilor. Partea practică trebuie desfăşurată în săli de practică sau salon-şcoală care deţine toate dotările pe care le are un astfel loc de muncă.
Un alt aspect important il constituie numarul de intalniri/cursuri saptamanale. Cu cat frecventa este mai mare cu atat pregatirea va fi mai buna.
Punerea la dispozitie de catre scoala a produselor de lucru sau indicarea unor surse sigure sunt la fel de importante pentru o pregatire de exceptie.

In oferta noastră educaţională puteţi găsi calificările şi certificările pe care puteţi să le dobândi în urma absolvirii fiecarui curs.
În principal oferim două categorii de certificări : diploma de absolvire din partea şcolii noastre şi/sau certificate/diploma de calificare sau perfectionare din partea CNFPA, diploma care, este recunoscută de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei din Romania, recunoscuta în spaţiul Uniunii Europene.
In cazul prezentarii acestor documente in afara tarii ele vor fi traduse anterior si apostilate.

Certificat de calificare eliberat de catre Autoritatea pentru Calificari din Romania, valabil in spatiul E.U.Certificatul este insotit de suplimentul descriptiv, care atesta competentele dobandite in urma absolvirii cursului.

Certificat absolvire eliberat de catre Autoritatea pentru Calificari din Romania, valabil in spatiul E.U.Certificatul este insotit de catre suplimentul descriptiv, care atesta competentele dobandite in urma absolvirii cursului.

Diploma eliberata de noi – COSMO BEAUTY SCHOOL – care certifica absolvirea unui curs in cadrul scolii, in conditiile contractului semnat DE PARTI.